söndag 26 juni 2016

TIPS: 8 julloppisar du inte får missa - fynda innan jul

julloppis-1024x638Sista helgen före julafton kommer nu! Herregud, vad tiden går fort. Men det finns fortfarande chans att fynda roliga julklappar. Här är 8 stycken loppisar som man inte får missa innan jul:

1. Jätteloppis: Om du är i Stöpafors så missa inte Jätteloppisen som pågår hela veckan. Här finns det mycket prylar.

2. 1000kvm retroloppis: Förra helgen öppnade en ny inomhusloppis i Stockholm. På Babar Bazaars Vintage galleria säljs retroprylar, antikviteter och kläder. Det är även nästa helg - och flera helger framöver.
IMG_9432-1024x620 IMG_9441-1024x668
3. Julloppis: Att gå in i en ladugård och spana på vackert, gammalt julpynt och fina fynd låter underbart. Det kan man göra på Julloppisen om man har vägarna förbi Arbelunda Gammelgård på Öland, nu på lördag.

4. Loppis med tema: I Lund håller Svalornas loppis öppet en gång till innan jul - och de har alltid ett nytt tema. Spännande!

5. REA på retro: Jag hittade en artikel om Mona Åhlin som har butiken Annorlunda Ting i Snättringe. Här finns allt möjligt; Wranglerjeans, strumpeband och retroprylar. Dessvärre ska hon stänga butiken för gott, men det innebär att det är REA och halva priset på allting innan de stänger vid jul. IMG_2388-1024x664 IMG_9178-1024x620
6. Mysig inomhusloppis: I Falun håller inomhusloppisen öppet en gång till innan jul - och det är nu på söndag. Passa på att se om du kan hitta några billiga julklappar.

7. Sista bakluckeloppisen: I helgen hålls den sista bakluckeloppisen för i år, vid Cederströmsgatan 2 i Malmö. Perfekt för julklappshoppingen!

8. Julloppis till förmån för EU-migranter: Gör något fint för de som verkligen behöver din hjälp. Passa på att rensa garderoben och kika på Julloppisen i Umeå nu på fredag - pengarna går till välgörenhet.

Har jag missat en loppis? Tipsa gärna nere i kommentarfältet. Ju fler tips desto bättre! 

Fler tips på facebook: Leones Vintage
wintervintage-1024x652 winter.vintage

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar